Over ons

Outboardshop Rotterdam en Alukin

Outboardshop Rotterdam

Deze website is onderdeel van Outboardshop Rotterdam. Outboardshop Rotterdam is importeur van Alukin in de Benelux én Noord-Duitsland.

Outboardshop Rotterdam is naast importeur van Alukin een bruisend allround watersportbedrijf. De werkzaamheden breiden zich uit over het gehele spectrum van de watersport en daarbuiten. Want ook voor bedrijven die boten en motoren bedrijfsmatig gebruiken is Outboardshop Rotterdam hét adres voor onderhoud en aanschaf. Dat blijkt wel uit het aanbod aluminium werkboten van Alukin.

De werkzaamheden van Outboardshop Rotterdam zijn veelomvattend. Natuurlijk het onderhoud aan inboard- en buitenboordmotoren.

Maar ook polyester- en rubberboot reparaties maken deel uit van de werkzaamheden. Én wat te denken van de inbouw van apparatuur, of het stellen van uw trailer. U begrijpt, bij Outboardshop Rotterdam staat de wens van u als klant centraal. Er is héél veel mogelijk!

Bij Outboardshop Rotterdam wordt u snel, en persoonlijk geholpen. Het is een écht familiebedrijf met passie voor alles wat met boten en watersport te maken heeft. Klanttevredenheid en kwaliteit staan voorop! Kom eens een keer langs in onze showroom, en proef de sfeer en de mogelijkheden van ons bedrijf!

Outboardshop Rotterdam:

Bezoek de website

Alukin

Alukin is een Zweeds familiebedrijf, met passie voor watersport- en werkboten én voor kwaliteit. Alukin heeft vijf verschillende boottypen ontwikkeld. Namelijk: Aluminium kajuitboten, aluminium werkboten, aluminium visboten, aluminium consoleboten en de aluminium bowridersserie. Elk type boot is voor zijn eigen doeleinde doordacht, en geoptimaliseerd.

Uniek is dat de aluminium Alukinboten ook daadwerkelijk worden ontwikkeld en gefabriceerd in Zweden. Deze boten zijn de absolute A-klasse onder de aluminium boten: praktisch onzinkbaar, en kwalitatief zéér hoogstaand.

Door het slimme spantwerk, kan de boot 4mm dun worden gemaakt. Hierdoor zijn de boten laag in gewicht, en dus goed trailerbaar.

De werkboten van Alukin hebben alle eigenschappen die u zoekt in een werkboot. Ze zijn sterk, en geschikt voor allerlei weersomstandigheden. Daarnaast zijn de modellen doordacht, en is de beschikbare ruimte optimaal ingedeeld.

De boten hebben een ultiem laadoppervlak, die te betreden is via de opengaande romp. Naast de werkeigenschappen is er genoeg luxe beschikbaar om u warm en droog te laten werken.

Bekijk werkboten

De Alukin kajuitlijn is een bootlijn is ontworpen voor allerlei gebruikers. Want deze boot is multifunctioneel bruikbaar. De kajuitboten zijn perfect voor vaarplezier in alle weersomstandigheden. De ruimte in deze boten zijn doordacht, en worden optimaal benut. Door de kajuit kunt u optimaal op het water genieten, in zowel zomers als winterse dagen.

Bekijk kajuitboten

De Pro Fishing lijn van Alukin is volledig ingericht voor de vissport. En daarom is het hart van menig vissporter sneller gaan kloppen bij het zien van een Alukin visboot. Deze boten hebben namelijk alles wat een vissporter wenst. Ze zijn sterk, stabiel en hebben geweldige vaareigenschappen. De beschikbare ruimte is optimaal ingedeeld, waardoor u gemakkelijk met diverse vissers aan boord kunt genieten van uw hobby. De visboten van Alukin zijn standaard uitgerust met diverse mogelijkheden om uw spullen eenvoudig op te ruimen en te vervoeren.

Bekijk Pro Fishing

Alukin consoleboten zijn ruime, open boten. Ze zijn geschikt voor sportief varen, voor de sportvissers of voor dagtochten. De consoleboten zijn stabiel, hebben uitstekende vaareigenschappen, en zijn zéér sterk. Kortom, voor de liefhebber van de watersport zijn de Alukin consoleboten de perfecte boot voor een onbezorgde dag genieten op het water.

Bekijk consoleboten

Alukin bowriders zijn boten met ruimte, snelheid en uitzonderlijke zee kwaliteiten, die van pas komen in allerlei weersomstandigheden! De bowrider is een sportief en stoer model, perfect voor diegenen die een open boot wensen. Maar met volledige bescherming voor de inzittenden van opspattend water en wind.

Bekijk bowriders

Veelgestelde vragen

Waarom een aluminium boot?

Veel pluspunten zijn te noemen in vergelijking met een polyester-, stalen- of houtenboot. Aluminiumboten zijn namelijk:

  • onderhoudsvrij;
  • makkelijk schoon te maken;
  • licht in gewicht;
  • zeer sterk en geschikt voor zee gebruik;
  • goed trailerbaar bij langere lengtes;
  • wens gericht te maken;
  • recyclebaar;
  • waarde vast;
  • zeer geschikt voor zowel de particulier als commercieel gebruik.

Vragen over Alukin boten en wilt u persoonlijk geholpen worden? Neem contact met ons op, of bezoek onze showroom!

Wat zijn de mogelijkheden t.a.v. mijn persoonlijke wensen?

Binnen de mogelijkheden is de boot naar wens te verwezenlijken. Benieuwd of uw wensen gerealiseerd kunnen worden? Neem dan contact met ons op.

Hoe zit het met antifouiling op aluminium boten?

Anti fouling is niet nodig voor Alukin boten. Dat heeft twee voordelen: een boot is mooier zonder antifouiling, en het bespaart jaarlijks de kosten voor het aanbrengen van nieuwe antifouiling.

Hoe zijn de Alukin boten gekeurd?

De boten bezitten een CE en C classificatie.

Hoe lang is de garantieperiode?

Drie jaar op de hull, en een jaar op de componenten en de apparatuur.

Zijn Alukin boten zeewaardig?

Door het bouwen met zeewaardig aluminium, het uitgebreide en slimme ontwerp van het spantwerk, en de mogelijkheid tot uitvoering met dubbele motorisering, zijn de Alukin aluminium boten zeer geschikt voor zowel zoet als zout water (en alles wat daar tussen zit). De sterke Alukinboten zijn tevens geschikt voor gebruik in allerlei weersomstandigheden.

Is er een mogelijkheid om te proefvaren?

Bij Outboardshop Rotterdam is de mogelijkheid er om te proefvaren. En wel op de Maas, vanaf onze eigen steiger. Stuur ons via het contactformulier een mail om een afspraak in te plannen, of bel ons!

Meer informatie?

Neem contact met ons op!